over ons

Fietsenspeciaalzaak cycling Lampaert is reeds sinds 2008 een gevestigde waarde in Geluveld. Bart heeft reeds 25 jaar ervaring in de fietsenbranche, als fervente fietser weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om veilig met een perfect afgestelde, goed onderhouden en op maat afgeleverde fiets te rijden.

De specialiteiten bij cycling Lampaert zijn: koersfietsen, mountainbikefietsen, toebehoren voor de recreatieve en professionele fietser. Bij Bart vind je de topmerken: pinarello, colnago, merida, zipp, mavic, edco, campagnolo, shimano, sram, bicycle line, cateye, garmin, gearne, fulcrum, blackburn. Bij Bart voelt u zich altijd welgekomen voor aankoop van een nieuwe fiets, maar evenzeer voor degelijk advies en herstelling. Cycling Lampaert is een gewaardeerde eenmanszaak die een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel draagt.

We doen ons uiterste best om ons webhuisje regelmatig op te frissen maar laat zeker niet na ons te bezoeken in onze winkel gelegen in Geluveld- Zonnebeke. De fietsspecialist uit de streek staat u graag te woord.

Veel plezier op uw tocht doorheen de webstek.