Veelgestelde vragen

Ook herstellingen van onze mountain bike?
Uiteraard kan u terecht bij cycling Lampaert voor al uw herstellingen, van alle types fietsen, zelfs al werd uw fiets niet bij ons aangekocht.
Herstelt Cycling Lampaert ook onze fiets elders aangekocht?
Zelfs al komt uw fiets niet van bij ons, wij herstellen hem graag en aan dezelfde democratische prijzen.
Bij aankoop van een nieuwe fiets zijn kleine bijsleutelingen het eerste jaar gratis, in een goede verstandhouding en naar redelijkheid van de gebruiker.
Laatst zag ik wielen van EDCO op de cyclocross, zijn deze verkrijgbaar bij u?
Wij zijn één van de weinige verdelers van het merk EDCO, specialist van duurzame wielen van Zwitserse makelij.
Wanneer kan ik bij cycling Lampaert terecht?
Als u in de linker navigatie klikt op contact, vindt u onze openingsuren.
Waar ligt cycling Lampaert?
Op de pagina "ligging" kunt u een overzichtelijke googlemap terug vinden.
Wat als ik pech heb buiten de openingsuren?
Als we bereikbaar zijn, dan zullen we alles in het werk stellen om u te helpen. Doch, schat aub zelf de redelijkheid van uw vraag in naar dringendheid.
Is cycling Lampaert een potentiële sponsor voor onze vereniging?
Bent u bestuurslid van een wielervereniging uit de buurt, dan kan u steeds langskomen voor een woordje uitleg over onze acties.
Wij bieden groepskortingen aan voor uw wielerclub. Door de vele aanvragen, kunnen wij niet iedereen financiëren. Vandaar deze win-win visie.
Is mijn fiets seizoensgevoelig?
Uiteraard kan uw fiets op regelmatige tijdstippen een onderhoud gebruiken.
Vandaar kan u bij cycling Lampaert terecht voor seinzoensonderhoud aan speciale condities.
Voordeel voor ons, uw onderhoud is op voorhand ingepland, voordeel voor u, als deelnemer aan de seinzoensactie geniet u korting en blijft uw fiets ten allen tijde goed onderhouden.
Kan het ganse gezin terecht bij cycling Lampaert?
Ook kinderfietsen, fietszitjes, wielerkledij, wielerschoenen, toebehoren voor de recreatieve fietser, zowel als voor de (semi -) professionele fietser,...kortom..we hebben heel veel in huis om u veilig op weg te helpen bij uw fietsplezier.
Welke fietsmerken kan ik aankopen bij cycling Lampaert?
Onze hoofdmerken zijn op vandaag:
Pinarello
Colnago
Rotwild
Ednine
Basso
Minerva
Merida
Hoe kan ik mijn fiets op korte tijd toch proper kuisen?
Bike Clean
Bike Clean is hét all-in-one product waarmee u zelfs de vuilste fiets netjes maakt. Vernevel het product op alle onderdelen, laat een tweetal minuten inwerken en spoel vervolgens af met een zachte spons en water.
Wilt u de fiets volledig wassen? Giet wat Bike Clean in een emmer water, was de fiets met een zachte spons en spoel hem daarna goed af. Bike Clean kan worden gebruikt op matte onddelen en is biologisch afbreekbaar.

Bike Shine
Bike shine is de oplossing voor glanzende en matte fietsen! Bike shine zorgt voor een optimale bescherming en maakt vuil en water afstotend. Vernevel het product en wrijf daarna droog met een microvezeldoek. Gebruik Bike Shine wekelijks voor een perfecte glans en de beste bescherming voor uw wielen, glanzend of matte frame en onderdelen. Bike Shine is geschikt voor inox, staal, aluminium en carbon en is biologisch afbreekbaar.
Momenteel een actie op mountainbikes lees op de header of het antwoord.
Actie: op een mountainbike tot 800 € gratis een onderhoudspakket bike 7 ter waarde van 49€ en een ticket voor velofollies.
bij aankoop van een mountainbike ter waarde van boven de 1000 € een onderhoudspakket bike 7 ter waarde van 49€, een ticket voor velofollies en twee bidonhouders elite fiberglas.